A Dortmund elleni nyitófordulóra már nagyon várjuk az igényléseket, de ezen kívül is akad még 5 további BL-mérkőzés az ősz folyamán, közte a Slavia Praha elleni idegenbeli meccs, ami a mi szempontunkból kiemelkedik a többi közül.

Most már az összes BL-találkozóra leadhatjátok az igényeteket itt. Az igénylésekre minden esetben 2-3 héttel az adott meccs előtt várható a megerősítés, hogy van-e elegendő jegy. Az egyes meccsekre vonatkozó jegyigénylési határidőt mindig jelezni fogjuk számotokra itt, a weboldalunkon, és a Facebook oldalunkon is.

A csütörtök este óta érkezett igényelések alatt érkezett számos jegyigénylésből az már világosan látszik, hogy Slavia Praha elleni idegenbeli meccsre szeretnétek a legtöbben eljutni – a közeli desztináció miatt. Erre a meccsre pontosan ez utóbbi ok miatt a Penya Blaugrana Budapest csak a tagjai számára várhatóan utazást is szervez – de nyilvánvalóan ez is csak akkor válhat realitássá, ha a klubtól megkapjuk az igényelt jegy kontingenst. Ezzel kapcsolatban a tavalyi példák alapján optimisták vagyunk, esélyeket azonban nem latolgatunk.

A következő héten véglegesíteni fogjuk a tervezett prágai utazásba foglalt szolgáltatásokat, a várható árat, és külön az utazásra igényléseket fogunk kérni tőletek.

Ezzel együtt fel fogjuk állítani a jegyelosztási politikánkat külön erre a meccsre. Versenyhelyzet, tehát kevés kapott jegy esetén a régebbi, folyamatos tagsággal rendelkezők élveznek előnyt. Ez most is igaz lesz, azonban kifejezetten ennél a meccsnél az utazási csomagra jelentkezők is részesülnek majd elővásárlási joggal. De bízunk benne, hogy nem kell hátrányos helyzetbe soroljunk senkit, mert kapunk majd elég jegyet.

Addig is, amíg részletekkel jelentkezünk, a jegyigényléseket várjuk ITT – bármely meccsre.