Mikor kapom meg a kártyámat?

Jó hír, hogy a 2023-2024-es idénytől online (digitális) tagsági kártyát azonnal megkaphat minden Penyista, ha befejezi az online regisztrációját az FC Barcelona felületén, és ha aktiváljuk az új tagságát vagy meghosszabbításra kerül a korábbi tagsága.

Ehhez segítség itt:
1) https://www.pbbudapest.hu/2023/07/06/hogyan-tudok-regisztralni-az-fc-barcelona-oldalan-a-tagsagi-kartyaert-es-egyeb-kedvezmenyekert/
2) https://penyes.fcbarcelona.com/en/card/3025167/how-to-register

Fizikai kártya: az FC Barcelona fizikai formában is elküldi minden tag felé a tagsági kártyáját a későbbiekben (ez még a klubnál lévő változások függvénye), de az online kártyát addig is tudja mindenki használni.

Barcelonába utazom, de nem kaptam még meg a kártyám. Hogyan fogom tudni igazolni, hogy Penya tag vagyok?

Van erre is megoldásunk szerencsére: fel kell keresned az OAP Irodát a Penyista igazolásodért. Az irodában jelezned kell, hogy Penya tag vagy a Penya Blaugrana Budapestben és személyes azonosítás után fogsz kapni egy igazolást, amellyel a kedvezményes jegyeket vagy ingyen jegyeket tudok venni a pénztáraknál.

Az OAP iroda helye az alábbi képen található. A képen a sárga jelölésű épületet keressétek. Nyitvatartása:

– hétköznapokon reggel 9-től este 20.00-ig,
– meccsnapokon reggel 10-től a meccs második félidejének 30. percéig.
– hétközi meccs esetében reggel 9-től a meccs második félidejének 30. percéig.
– hétvégén és ünnepnapokon, ha nincs meccs: zárva

AZ OAP IRODA HELYE ÉS NYITVATARTÁSI IDEJE A CAMP NOU FELÚJÍTÁSA ALATT VÁLTOZHAT!

Hogyan tudom igénybe venni a Múzeumba és Camp Nou Experiencere, illetve a stadiontúrák bármelyikére érvényes 25%-os kedvezményt?

A 25%-os kedvezmény a tagoknak jár, tehát a kártyával vagy a már említett igazolás megszerzése után a pénztárakban érvényesíthető. Annál a pénztárnál kell bemutatnod kártyát vagy igazolást, ahol a stadion túrára is megvennéd a jegyedet, de ha bizonytalan vagy, ezzel kapcsolatban is tudsz segítséget kérni az OAP irodában.

  • A jelenlegi építés alatt álló Camp Nou mellett, a korábbi jégpálya helyén megnyitott Barça Immersive Tour-ra 25%-os kedvezmény a penyistáknak.
  • Erre a naptári évre azonban egy speciális kedvezmény révén a Penyista online regisztrációt elvégzőknek egyszeri ingyenes belépőt biztosít az FC Barcelona!

Milyen egyéb kedvezményeket tudok érvényesíteni a kártyával?

Ezt itt írtuk le részletesen: https://www.fcbarcelona.hu/tagsagok-es-elonyok/

Magyarországon is érdemes magamnál tartanom a kártyát?

Igen, mi mindenképpen ajánljuk, mert a Penya rendezvényein a kártya felmutatásával kaphattok általában kedvezményeket. De erre igyekszünk felhívni a figyelmeteket az eseményekről szóló meghívóban is.