Először is, látogass el ide: https://myaccount.fcbarcelona.com/ és legyen kéznél minden adatod és 1-1 kép a személyid/útleveled első és hátsó oldaláról.

1. Első lépésként add meg az email címed

2. Az email címedre ezután kapnod kellett egy kódot, amit az oldalon meg kell adnod a továbblépéshez.

3. Ezután kérni fogja az oldal a telefonszámod, amit ha megadsz, egy újabb azonosító kódot kellett kapnod – ezt add meg. (Ha esetleg nem kapnád meg a kódot, képj vissza, ellenőrizve a telefonszámod helyességét, vagy az újraküldés (resend) gombra kattintva 1 perc után újra kérszhetsz egy kódot.)

4. Ezután add meg a kereszneved, a vezetékneved és a születési dátumod, ebben a sorrendben, majd kattints a CONTINUE gombra.

5. Ha eddig jól csináltál mindent, akkor erre az oldalra kell eljutnod, ahol a PENYISTA AREA gombra kattintva tudsz tovább menni. Itt meg kell adnod a további adataidat majd, a sárga CONTINUE gombra tudsz mindig tovább haladni.

6. Arra a kérdésre, hogy FC Barcelona member, azaz pártoló tag (soció) vagy-e, válaszd az “I’m not a member” opciót, és kattints a CONTINUE gombra. (Amennyiben soció vagy, természetesen a másik opciót kell választanod, ahol kérni fogja a pártolói tagsági számodat.)

7. A következő oldalon add meg az adataid (keresztnév, vezetéknév, email cím (már kitöltve), okmány típusa, okmány száma, lejárat dátuma, kiállítási ország, nem, születési idő, telefonszám (már kitöltve) és a kommunikáció nyelve (angol, spanyol és katalán elérhető csak) és ügyelj rá, hogy minden adatod pontos legyen.

8. A következő két oldalon tölts fel egy-egy képet az okmányodról (pl. személyi igazolvány), először az első, majd a hátsó oldalról.

9. Ezután az Address szekcióban a lakcímedet kell megadnod – szintén figyelj rá, hogy pontos legyen, mert ezen keresztül fogsz kapni mindent a klubtól (ami nem rajtunk keresztül megy) – jelen állás szerint a tagsági kártyát is.

10. A legutolsó két oldalon meg tudod adni, hogy tagja vagy-e bármilyen közösségnek (pl. amatőr sportcsapatnak) és milyen sportágak a kedvenceid.

11. Ha mindent megcsináltál, egy gratuláló oldal kell, hogy fogadjon.

12. Ezután hozzá tudod adni magad a Penya Blaugrana Budapesthez, az ADD PENYA gombra kattintva.

13. Ha a kereső első sorában itt rákeresel a Budapest névre, ki kell, hogy dobja a rendszer a PBB-t.

14. Itt rákattintva kiírja az alapinformációkat, alul pedig a sárga JOIN gombra tudsz csatlakozni, a klub adatvédelmi szabályzatát elfogadva.

15. Mi heti 1-2 alkalommal összenézzük a tagsági jelentkezéseket/befizetéseket és jóvá hagyjuk a regisztrációkat, amiről külön emailt fogtok kapni – a klubtól (egyből), illetve majd külön (később) tőlünk is.

16. Ha mindent jól csináltál és mi is jóváhagytunk, akkor a látnod kell az aktív, elfogadott tagságodat, illetve a tagsági kártyádat is meg tudod nézni és le tudod tölteni digitálisan.