Kedves Penya-tagunk!

Igyekszünk időről időre olyan Barçás meglepetéssel szolgálni nektek a bizalmatokért cserébe, ami sokáig emlékezetes lesz számotokra. Íme egy újabb: ha igazán akartok menni egy El Clásicóra, a jegyvásárlás most nem lesz akadály.

PapĂ­ron mi, mint 3 Ă©vesnĂ©l fiatalabb penya, nem pályázhatunk sikerrel El ClásicĂłra leadott jegyigĂ©nylĂ©sre. Ezt már szerencsĂ©re megcáfoltuk februárban a Király Kupában rendezett klasszikus kapcsán, Ă©s most ismĂ©t sikerrel átment az igĂ©nylĂ©sĂĽnk. 

Várjuk tehát az igényléseiteket 2019. 10. 09. (23.59)-ig, tehát szerda estig a Real Madrid elleni bajnoki Clásicóra, amelyet október 26-án szombaton 13:00-kor rendeznek a Camp Nouban. A szoros határidőért elnézést kérünk, de csak ma, azaz kedden délután kaptuk meg az infókat és 10-én este véglegesíteni kell az utazók adatait a klub rendszerében.

Adatok a döntéshez:
– szektor: Gol South 3rd lower (kapu mögött – 3. emelet alsĂł fele)
– jegy ára: 199 EUR (ennyiĂ©rt kapjuk mi is)
– a Penya Blaugrana Budapest rendelkezĂ©sĂ©re állĂł jegyek száma: 9 db
– egy igĂ©nylĂ©s során kaphatĂł jegyek száma: 1 vagy 2 db

Az igĂ©nylĂ©sek alapján a Penya vezetĂ©se oktĂłber 10-Ă©n fogja kiválasztani, illetve kisorsolni, hogy ki jut jegyhez (ha több igĂ©nylĂ©sĂĽnk lesz, mint 9). Ahogy a tagsági szabályzatban szerepel, a rĂ©gebbi, folyamatos tagsággal rendelkezĹ‘, aktĂ­v (rendezvĂ©nyekre járĂł) tagok elĹ‘nnyel indulnak a kiválasztáskor. Aki már adott le igĂ©nylĂ©st a meccsre korábban a jegyigĂ©nylĹ‘ formon, nem szĂĽksĂ©ges, hogy Ăşjra megtegye.

Várjuk az igĂ©nylĂ©seiteket – tudjuk, hogy mindenkinek nem adhatunk jegyet, de bĂ­zunk benne, hogy legalább nĂ©hányotoknak Ă©letre szĂłlĂł Ă©lmĂ©nyt tudunk szerezni, illetve ehhez hozzájárulni. A szerencsĂ©sekkel csĂĽtörtökön mindenkĂ©ppen felvesszĂĽk a kapcsolatot, mert vĂ©glegesĂ­teni kell a neveket. 

A jegyigĂ©nylĹ‘ űrlap a szokásos linken: https://www.fcbarcelona.hu/hogyan-tudok-meccsjegyet-igenyelni/