Október 24-én érkezik a szezon első Klasszikusa a Real Madrid ellen, ennek apropóján pedig a Penya Blaugrana Budapest, hazánk első és egyetlen hivatalos szurkolói klubja a La Ligával és a Peňa Madridista Húngarával karöltve közös meccsnézésre invitálja mindkét csapat szurkolóit. Lesz kaja-pia, kvíz, tippjáték, nyereményként szurkolói ereklyék és persze a legfontosabb: mutassuk meg, hogy a csapat mellett állunk és szurkolunk akkor is, amikor nem a legjobbak az eredmények. Mi ott leszünk, és ti?

Ez nem egy szokványos meccsnézés lesz, már 14:00-tól felvezető programokkal várunk minden hangolódni kívánó szurkolót a Stifler Házban, Budapest belvárosában, ahol a Quiznight.hu tolmácsolásában kvízjáték, a LaLiga támogatásával welcome drink, és értékes nyeremények (pl. mezek és labdák), a szurkolóknak, vagyis nektek köszönhetően pedig garantált jó hangulat teszi majd felejthetetlenné ezt a napot! Nagyon sokan elférünk majd, de mivel nem korlátlan a helyek száma, így egy előregisztráció mindenképp szükséges lesz ahhoz, hogy garantáltan biztosítani tudjuk a belépéseteket.

A főbb információkat alább olvashatjátok, a lent linket Facebook eseményben pedig minden részletet megtaláltok:

⚽ Esemény: Barcelona – Real Madrid, spanyol bajnoki mérkőzés
📄 Regisztráció (kötelező!): https://forms.gle/EvJwRqvNpVjMdPC79
🏠 Helyszín: Stifler Ház, 1074. Budapest, Dob utca 19.
👥 Kapunyitás: 2021. október 24. 14:00
👕 Öltözz be! Mutasd meg az öltözékeddel te is, hogy melyik csapatnak szurkolsz!
🍹 Ingyenes. Részvételi díj nincs, de arra kérünk, hogy fogyassz valamit.
📶 Gyere bátran! Hozhatsz barátot, barátnőt, családot, legyen ez egy közös élmény!
🚑 Koronavírus: Az eseményre a koronavírussal kapcsolatban hozott érvényben lévő intézkedések érvényesek. https://koronavirus.gov.hu/intezkedesek. Az eseményen maszkviselés és védettségi igazolvány nem kötelező.