Hosszú szünet után, jövő héten szombaton, szeptember 17-én újra
Barçás rendezvény napot tartunk, melyre szeretnénk, ha minél többen el tudnátok jönni.Dióhéjban:
– ingyenes közös focizás- közös meccsnézés- sok Barçás beszélgetés
A regisztráció kötelező – kérjük, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot,ha biztosan eljössz (vendéget hozhatsz). És ha jössz, MINDENKÉPPEN regisztrálj, mert így fogalsz magadnak helyet.

Az újra találkozás reményében hívjuk azokat, – akik rendszeresen jöttek Barçás rendezvényekre korábban is, – akik szeretnének részt venni egy baráti Barçás focizáson, – és azokat is, akik eddig nem tudtak eljönni sem focikra, sem közös meccsnézésekre. Most végre személyesen is találkozhatunk.

A rendezvény időpontja és helyszínei:
2022.09.17. szombat
Barçás focizás
– helyszín: Fehérvári úti Futballaréna- cím: 1116 Budapest Fehérvári út 126-128. – időpont: déli 12.00-tól 14.00-ig (a kezdés időpont kisebb mértékben változhat, erről a jelentkezőket értesítjük, ha így lenne)- a játék ingyenes, a pálya költségét saját költségvetésből fedezzük. Ha fociznál, mindenképpen töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy tudjuk, mennyien leszünk.
Barçás meccsnézés és beszélgetés
– helyszín: Moha Kávézó
– cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 11.  (A Szent Gellért tér közelében)
– időpont: 14.30-tól 19.00-ig
Részleteiben:
14.30 – 16:00: érkezés, beszélgetés a Barçáról, a penyista mozgalom aktuális helyzetéről, jegyigénylésekről – mindenről, ami érdekel titeket
16.15 – 18.15: FC Barcelona – Elche közös meccsnézés

A részvétel ingyenes. A meghívó NEM csak Penya-tagoknak szól, ami azt jelenti, hogy bátran hívj meg te is barátot, családtagot, bárkit, aki szerinted jól érezné magát velünk, de feltétlenül töltsétek ki az alábbi űrlapot, mert ez sokat segít a szervezésben.

Várunk szeretettel,
Penya vezetés