A Barcelonával való kapcsolatunk egy újabb szintre lépett a Fradi elleni BL meccs alkalmával, hiszen lehetőséget kaptunk rá, hogy élőben bejelentkezzünk a klub élő showműsorába!

Talán nem tudja mindenki, de a Barcelona a hivatalos Youtube csatornáján minden mérkőzéshez kapcsolódóan jelentkezik egy élő showműsorral, ahol a meccset ugyan nem közvetítik, de előtte, közben és utána folyamatos kommentárral, játékokkal és bejelentkezésekkel jelentkeznek. A műsor állandó része, hogy egy-egy vendég bejelentkezik – a jelenlegi időszakban természetesen online – és megosztja a véleményét a meccsről és különböző aktualitásokról.

Az októberi, Fradi elleni mérkőzésen az egyetlen magyarországi Penyaként mi kaptunk lehetőséget, hogy kicsit beszéljünk a meccsről, a két klub kapcsolatáról és még néhány dologról a meccs előtt, közben és végül a BarcaTV+ adásába kapcsolva már a mérkőzés utáni elemzéseknél. A felkérést természetesen örömmel elvállaltuk, nagy élmény volt és a klub erőfeszítéseit is dicséri az ötlet, ahogy próbálják a szurkolókat és a szurkolói klubokat bevonni a mindennapokba.

Aki visszanézné a műsort: az alábbi videóben a mérkőzés előtti néhány percben és a félidei beszélgetésnél keresse a bejelentkezésünket. 🙂